Diensten

Uitgebreide therapiediensten

Chiropractor Amsterdam

Chiropractisch Adjustment

Bekende behandeling voor rugklachten

De Chiropractisch Adjustment is de methode waar mensen meteen aan moeten denken als het over chiropractie gaat.

Chiropractor Amsterdam

Chiropractische Technieken

Bekende Behandeling voor Nekklachten

Chiropractie heeft een lange geschiedenis van behandelen van aandoeningen als hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en meer. De eerste praktijk werd opgericht in 1895 in Davenport, Iowa door Daniel David Palmer. Sindsdien zijn er meer dan 150 chiropractische technieken ontwikkeld om patiënten te helpen een betere levenskwaliteit te bereiken. Voordat we naar enkele van de meest prominente technieken kijken, moeten we eerst bekijken waarom u de hulp van een chiropractor zoekt.

Chiropractor Amsterdam
Chiropractor Amsterdam

Postuurcorrectie

Je energie regisseren

De voordelen van een goede houding worden maar al te vaak onderschat, evenals de directe relatie tussen een slechte houding en veelvoorkomende aandoeningen zoals rugpijn, spiervermoeidheid en blessures. Een slechte houding kan na verloop van tijd leiden tot degeneratie van de wervelkolom en de bijbehorende aspecten. We zijn er om het probleem op te lossen, voordat of nadat negatieve symptomen en klachten zich manifesteren.

Chiropractor Amsterdam

Holistische Benadering

Onze diensten zijn gebaseerd op een gecombineerde inspanning

Bij Lighthouse Health begrijpen we dat lichaam en geest onafscheidelijk zijn. Een balans tussen geestelijke gezondheid, voeding en lichamelijk welzijn is een belangijk onderdeel bij het bereiken van het hoogst mogelijke niveau van welzijn. Wij geloven dat een voortdurende, alomvattende benadering van gezondheid nodig is in een hectische wereld waar dit vaak wordt verwaarloosd. Laten we samen een op maat gemaakte leefstijlstrategie ontwikkelen.

Chiropractor Amsterdam
Chiropractor Amsterdam

Uw baby en uw lichaam verdienen de beste kans op gezondheid

Uw baby en uw lichaam verdienen de beste kans op gezondheid

Zwangerschap en pril moederschap zijn vaak geweldige tijden voor de meeste vrouwen. De ervaring leert echter ook dat er vaak bepaalde ongemakken of complicaties voorkomen. Regelmatige chiropractische zorg kan voor veel van die gevallen verlichting brengen. In sommige gevallen kan het zelfs resulteren in aanzienlijk kortere bevallingen. Wij zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat u dit nieuwe hoofdstuk van uw leven in optimaal welzijn kunt meemaken.