Verzekering & Tarieven

Tarieven Chiropractor

Wij aanvaarden alle verzekeringen

We vinden het belangrijk dat onze patiënten de zorg kunnen ontvangen die nodig is. We proberen altijd te zoeken naar een oplossing om de zorg betaalbaar te houden. Onze behandelingen worden (deels) vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen. Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging DCF (Dutch Chiropractic Federation) waardoor onze afspraken (deels)worden vergoed als het in uw zorgpakket is opgenomen. Tijdens het eerste consult doen we een uitgebreid neurologisch onderzoek, nemen we een postuurfoto die we analyseren en stellen we vragen over uw gezondheidsgeschiedenis. We horen graag wat uw doelen zijn die u wilt bereiken. U mag van ons advies verwachten op het gebied van gezondheid, een goede levensstijl en hoe u uw wervelkolom optimaal kunt houden. Hieronder vindt u enkele van onze chiropractor tarieven en een overzicht van de kosten.

Onze Tarieven

Eerste consult – (45-60 minuten) – 90 euro

Tweede consult – (20 minuten)- 60 euro

Na de eerste 2 afspraken kosten de consulten:

Normale afspraak – (geen zorgtraject) – 60 euro

Kinderen tot 16 jaar, studenten en senioren (65+) – 50 euro

Zorgplan 10 vooruitbetaalde afspraken (zorgtraject bij afspraken 1-2x per week) – 50 euro

Extra Informatie over Betalingen
U kunt bij ons met pin betalen. Na de behandeling en betaling ontvangt u van ons een factuur via e-mail. Deze kunt u bij uw zorgverzekeraar declareren. U ontvangt vervolgens de vergoeding van uw verzekeraar, indien u daar recht op heeft.

Zorgverzekering Chiropractor

Nederlandse Zorgverzekering 2021

De meeste zorgverzekeringen bieden in het aanvullende pakket een tegemoetkoming voor de kosten van afspraken bij de chiropractor. In het onderstaande document staat een overzicht van de vergoedingen voor chiropractie door verschillende zorgverzekeraars. De chiropractor van Lighthouse Health is aangesloten bij de beroepsvereniging DCF (Dutch Chiropractic Federation) en onze adjustments komen daardoor in aanmerking voor vergoeding bij alle zorgverzekeringen indien het is opgenomen in het verzekeringspakket van de patiënt.

You can find our fees on our rates page.

Hieronder vindt u een lijst van verzekeringen die dit jaar chiropractische zorg dekken. Mocht u twijfelen of uw verzekering een vergoeding biedt, neem dan altijd contact op met uw zorgverzekeraar. Verzekeringen 2021

Dutch Healthcare Chiropractic Insurance 2021