Contact

Aarzel niet om vragen te stellen als u die heeft. U kunt telefonisch of via het onderstaande contactformulier contact met ons opnemen.
Uw bericht wordt onmiddellijk doorgestuurd en zo snel mogelijk door ons team beantwoord. U kunt natuurlijk ook altijd bij onze praktijk in Amsterdam Oost naar binnen lopen: Pretoriusstraat 55HS.

Bel Ons

+31-640-708-905

Email

info@lighthousehealth.nl

Adres

Pretoriusstraat 55HS, 1092 GA Amsterdam, Netherlands

Openingstijden

Maandag 3.30 p.m. – 8 p.m.
Dinsdag 9 a.m. – 1 p.m. & 3:30 p.m. – 8 p.m.
Woensdag Gesloten
Donderdag 8 a.m. – 12 a.m. & 3:30 p.m. – 8 p.m.
Vrijdag 9 a.m. – 1 p.m.
Zaterdag, Zondag Gesloten

Neem Contact Op:

ONZE FILOSOFIE

Onze kracht ligt in onze eenvoudige filosofie. Wij geloven dat gezondheid een fundament is van waaruit iemand betekenis en geluk kan opbouwen. In een drukke wereld vergeten we vaak de waarde en vrijheid van een leven waarin we ons beste, gezonde zelf zijn. Lighthouse is toegewijd om u naar uw beste zelf te begeleiden, met een holistische benadering die het lichaam en de geest aanspreekt. Of u nu een atleet bent die prestaties probeert te maximaliseren, een professional die productief probeert te blijven of iemand die dagelijks met pijn leeft: wij zijn hier om u te helpen! Daarvoor bieden we u en uw gezin de beste chiropractische zorg. Kom snel langs in onze praktijk en ervaar de zorg van de beste chiropractor in Amsterdam Oost!

ROUTEBESCHRIJVING

Car

Vind jouw route met de auto clicking here.

Vanaf de A1, A2 en A10:

Neem de afrit naar A10-Oost. Neem vanaf de A10 afrit 12 (S112) en ga aan het eind van de afrit bij de stoplichten linksaf (voor alle richtingen hetzelfde). Volg de S112 rechtdoor en neem bij de rotonde de 2 banenrechtsrichting OLVZ oosten centrum naar de Wibautstraat. Sla bij de 2e stoplichten rechtsaf de President Steyn Straat in. Steek bij het Krugerplein over naar de Pretoriusstraat. Onze praktijk ligt aan de rechterhand en er zijn parkeerplekken voor de deur.

OPENBAAR VERVOER

Bus:

HalteKrugerplein:
Bus 37 Station Amstel – Station Noord,
HalteOosterpoort:
Bus 41 Station Holendrecht – Station Muiderpoort

Tram:

HalteBeukenweg:
Tram 1: Matterpoort – Station Muiderpoort
Tram 3: Zoutkeetsgracht (Prinseneiland) – Flevopark
HalteOosterpoort:
Tram 19: Station Sloterdijk – Diemen

Metro:

HalteWibautstraat:
Metro 51 Centraal station – Isolatorweg
Metro 53 Centraal station – Gaasperplas
Metro 54 Centraal station – Gein