Dr. Jason Iafolla

Dr. Jason Iafolla

BSc. DC.

Vooropleiding

Dr. Iafolla volgde een opleiding in Amerika op het prestigieuze Stonehill College net buiten Boston, Massachusettes en studeerde af met een dubbele hoofdstudeerrichting in zowel Psychologie en Communicatie. Kort na zijn afstuderen, begon hij een carrière in het helpen van risicojongeren in een groepswoning in Marin Californië. Hij richtte zich op het onderwijzen van deze jongeren op het gebied van sterke, gezonde waarden als zelfstandigheid en verantwoordelijkheid door middel van outdoor activiteiten zoals rotsklimmen en surfen.

Chiropractische carrière

Dr. Iafolla deed zijn opleiding tot Chiropractor op het Sherman College of Chiropractic en studeerde af in 2011. Sherman staat bekend als het beste College als het gaat om de filosofie en de specifieke analyse van de wervelkolom en de optimalisering van de werking van het zenuwstelsel. Als chiropractie student werkte Jason werkte met mixed martial arts-strijders (gemengde gevechtskunsten) en kreeg respect voor de eisen die de meeste sporten stellen aan het lichaam en hoe Chiropractie de werking van het lichaam verbetert en letsel voorkomt. In 2012 verhuisde hij naar Nederland en werkte een aantal jaren in Noordwijk aan Zee in een familie georiënteerde praktijk. Hier leerde hij het belang van het behandelen van gehele families met een focus op zwangere vrouwen en kinderen.

Professionele prestaties

Als een student vertegenwoordigde Jason het Sherman College in het World Congress of Chiropractic Students, een organisatie die zich bezighoudt met de eenheid van het beroep en de vooruitgang van Chiropractie als een van de veiligste en beste manieren om gezondheid te behouden. In zijn tijd bij het WCCS was hij Chapter Vice President en President en nam deel aan vier internationale conferenties over de hele wereld.

Kwalificaties

  • Bachelor of Arts/Science in Communicatie/Psychologie
  • Doctorate of Chiropractic
  • Geregistreerd: Stichting National Register van Chiropractoren (SNRC# 1930) Stichting National Register van Chiropractoren (SNRC# 1930)
  • Geregistreerd: Stichting National Register van Chiropractoren (SNRC# 1930) Dutch Chiropractic Federation (DCF# 3231930)
  • Geregistreerd: Stichting National Register van Chiropractoren (SNRC# 1930) International Chiropractic Association

Persoonlijke filosofie

Ik denk dat het belangrijk is te begrijpen hoe Chiropractoren, en ikzelf in het bijzonder, kijken naar de gezondheid. Ik geloof dat in de huidige tijden, onze gezondheid onze KEUZE is. Het is niet iets wat ons overkomt. Het is iets dat het gevolg is van 1000 keuzes die we keer op keer herhalen, goed of slecht. Hoe we rusten, wat we denken en zeggen over onszelf, hoe we bewegen, wie we accepteren in ons leven en met wat voor soort brandstof we ons lichaam voeden, zijn allemaal ontzettend belangrijk voor een evenwichtig leven. De Wereld Gezondheid Organisatie definieert gezondheid als “een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet alleen de afwezigheid van ziekte”. We verdoen veel tijd en gaan er pas iets aan doen als we al ziek zijn en dan lijkt de keuze voor gezondheid ver buiten bereik. Echter, dat is het goede nieuws; ons lichaam wil juist dat we de goede keuzes maken en doet wat mogelijk is om u te helpen een lang en gezond leven te leiden. Het begint allemaal met het zenuwstelsel en dat is nu net onze specialiteit. Vanuit mijn passie help ik u graag naar een betere gezondheid. Laten we proberen de beste versie van onszelf te zijn!!

Maak een afspraak bij Lighthouse Health

Om een afspraak te maken kunt u snel en gemakkelijk ons online formulier invullen. Zo kunt u meteen een geschikt datum en tijd kiezen. U kunt ook via email of telefoon boeken. Vergeet niet uw ID- en zorgverzekering -kaart mee te nemen. Probeer a.u.b. 5-10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn.